Vopsea pentru fatade cu latex Fassadenfarbe 7 kg

Fassadenfarbe “Dr.MODEM ” reprezinta o vopsea din latex pentru fatade de culoare alba, pentru lucrari la interior si exterior. Formeaza o acoperire fiabila mata, permeabila la vaporii de apa, cu excelente proprietati decorative, proprietati adezive excelente si stabilitate la intemperii. Se aplica pe tencuiala de ciment, beton si beton expandat, caramida, precum si pe suprafete de ghips, de carton cu ghips, PEL, PAL, QSB si OSB, placaj, lemn si tapete la interior.
277,00 MDL
SKU
W6608
Informație
Brand Dr MODEM
Proprietati • Alba/mata • Economicoasa • Pentru lucrari la exterior si interior • Adeziune sporita si stabilitate la intemperii
Uscarea Timpul de uscare al unui strat este de 1-2 ore la temperatura de +20°С si umiditatea relativa a aerului de 60%. Acoperirea este complet uscata si capabila sa reziste sarcinilor peste 14 zile.
Instrumente necesare pensula, ruloul, pulverizatorul
Pastrare 18 luni de la data fabricarii. Data fabricarii si numarului lotului vezi pe ambalaj. In ambalaj de fabricatie inchis etans, la loc racoros, protejat de inghet, la temperatura de la +5°C pana la +30°С.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 7.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata se va curata de praf, murdarie, creta, grasime, vopseaua veche pe baza de clei si var. Suportul trebuie sa fie curat, uscat si potrivit pentru tratare. Crapaturile ?i neregularita?ile se vor umple cu chitul adecvat pentru fa?ada. Suprafe?ele absorbante si de creta, zonele tencuite se vor trata cu grund acrilic Dr.MODEM ULTRAGRUND, in conformitate cu instruc?iunile de utilizare.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept