Vopsea pentru interior super alba Magic White 1.5 kg

Dr.MODEM Magic White– vopsea alba imaculata pentru interioare. Se recomanda pentru tavane cu cerinte inalte fata gradul de alb al suprafetei. Formeaza o acoperire alba mata neteda, lavabila, este posibila de revopsirii. Se aplica pe beton, caramida, suprafete de ghips, precum si pe PEL, PAL, QSB si OSB, placaj, carton de ghips.
44,00 MDL
SKU
W6606
Informație
Brand Dr MODEM
Proprietati • Alba imaculata • Mata • Grad inalt de acoperire • Pentru lucrari la interior
Uscarea Timpul de uscare al unui strat este de 1-2 ore la temperatura de +20°С si umiditatea relativa a aerului de 60%. Acoperirea este complet uscata si capabila sa reziste sarcinilor peste 14 zile.
Instrumente necesare pensula, ruloul, pulverizatorul
Pastrare 18 luni de la data fabricarii. Data fabricarii si numarului lotului vezi pe ambalaj. In ambalaj de fabricatie inchis etans, la loc racoros, protejat de inghet, la temperatura de la +5°pana la +30°С.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 1.5000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1QChWpI--OmOpn3CY2UoOJiobVdpf2mHy/view
Pregatirea suprafetei Suprafata se va curata de praf, murdarie, creta, grasime, vopseaua veche pe baza de clei si var. Suportul trebuie sa fie curat, uscat si potrivit pentru tratare. Crapaturile ?i neregularita?ile se vor umple cu chitul adecvat pentru fa?ada. Suprafe?ele absorbante si de creta, zonele tencuite se vor trata cu grund acrilic Dr.MODEM ULTRAGRUND, in conformitate cu instruc?iunile de utilizare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept