Pigment concentrat COLORTONE 19 (lavanda) 100 ml

Pentru nuantare vopselelor pe baza de disperse si uleioase, emailuri alchidice, amestecuri de var, amestecuri uscate. Pentru vopsire de exterior se utilizeaza pigmenti care sunt marcate cu asterisc
26,00 MDL
SKU
W6594
Informație
Brand Dufa
Proprietati Usor de utilizat Culori vii Rezistent la inghet
Uscarea Vedeti timpul de uscare a vopselei pentru colorare
Instrumente necesare Consultati instrumentele a vopselei pentru colorare
Pastrare In recipient inchis ermetic, la o temperatura de -50 ° C si +50 C. Nu permit mai mult de 5 cicluri de inghet / dezghet. Dezghet la temperatura camerei. Termen de valabilitate - 3 ani.
Culoarea lavanda
Consum (m2) 0
Greutate 0.1000
Pregatirea suprafetei De amestecat bine inainte de utilizare timp de 30 de secunde. Se adauga colorant la o cantitate mica de vopsea amestecind-o bine, apoi se adauga la restul de vopselei. Pentru a asigura un ton uniform,este de dorit toata vopseaua sa fie preparata intr-un singur container. Nu adaugati la vopsea mai mult de 10% din colorant. Este recomandat de a face o vopsire de incercare. Nu utilizati colorantul ca o vopsea independent! Toti colorantii pot fi amestecati intre ei.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept