Acoperire decorativa ART BETON 15 kg

ARTBETON reprezinta un material decorativ natural de var pentru lucrari interioare si exterioare. Datorita tipurilor speciale de umpluturi minerale, stratul de acoperire devine mat. Diversele tehnici de aplicare a acestui strat decorativ fac posibila ob?inerea unor facturi care imita materiale naturale. Un efect suplimentar ii confera mica naturala, prezenta in compozitia materialului.
2.107,00 MDL
SKU
W6574
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati • Rezistenta inalta la murdarire • Fiabilitate inalta • Efect de culoare mata • Rezistenta la curatare cu detergenti alcalini • Rezistenta la actiunea indelungata a apei si aburilor • Proprietati antifungice puternice
Uscarea 24 de ore la temperatura de 20±2?С si umiditatea relativa a aerului 60±5%.
Instrumente necesare Cu spatula din o?el inoxidabil, echer mobil.
Pastrare La loc uscat, racoros, protejat de inghet. Termen de pastrare cu garantie la t° de la 5°С pana la 30°С, in ambalaj de fabricatie nedeschis 12 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0.9
Greutate 15.0000
Pregatirea suprafetei Acoperirea decorativa trebuie aplicata numai pe un substrat de оnalta calitate. Suprafata trebuie sa fie ferma, uscata, curatata de eflorescente, praf, noroi, ulei si grasime. Suprafetele vopsite anterior trebuie curatate de materiale vechi cojite si slefuite cu smirghel. Locurile afectate de mucegai sau muschi trebuie curatate mecanic si tratate cu grund Tiefgrund.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept