NOBIL STYLE Invelis decorativ

NOBLESTYLE este o acoperire decorativa naturala de var, creata pe baza tehnologiilor moderne ?i a secretelor maestrilor italieni. Proprieta?ile acestui material decorativ unic permit repetarea structurii marmurei naturale. NOBLE STYLE va crea o atmosfera de lux antic ?i un confort deosebit оn casa, imprimвndu-i individualitate interiorului.
565,00 MDL
SKU
W6572
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati • Rezistenta оnalta la murdarire • Rezistenta la curatare cu detergenti alcalini • Fiabilitate оnalta • Rezistenta la actiunea оndelungata a apei si aburilor • Proprietati antifungice puternice
Instrumente necesare cu spatula din otel inoxidabil, echer mobil.
Pastrare La loc uscat, racoros, protejat de оnghet. Termen de pastrare cu garantie la t° de la 5°C pвna la 30°C, оn ambalaj de fabricatie nedeschis 12 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0.6
Greutate 5.0000
Pregatirea suprafetei Acoperirea decorativa trebuie aplicata numai pe un substrat de оnalta calitate. Suprafata trebuie sa fie ferma, uscata, curatata de eflorescente, praf, noroi, ulei si grasime. Suprafetele vopsite anterior trebuie curatate de materiale vechi cojite si slefuite cu smirghel. Locurile afectate de mucegai sau muschi trebuie curatate mecanic si tratate cu grund Tiefgrund.
Greutate 5 kg

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept