Acoperire decorativa PALAZZO 15 kg

PALAZZO – este o tencuiala decorativa, special conceputa pentru fatade. Datorita umpluturilor sintetice si fibrelor de ranforsare, care se contin in compozitia PALAZZO, pe langa efectul decorativ excelent, tencuiala are caracteristici de rezistenta excelente. Structura speciala a materialului permite obtinerea unei varietati de texturi ale suprafetei. PALAZZO va va ajuta sa scoateti in evidenta exteriorul casei Dumneavoastra printre celelalte si sa creati o atmosfera unica in stil Mediteranian.
2.041,00 MDL
SKU
W5725
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati • Previne formarea si dezvoltarea fisurilor de suprafata • Rezista la curatare cu detergenti alcalini • Aspectul exterior se repara si se restaureaza usor. • Are o durabilitate ridicata • Rezistenta ridicata la precipitatii atmosferice • Ascunde defectele de pregatire a suprafetelor
Uscarea 24 ore la o temperatura de 20 ± 2 °C, la o umiditate relativa de 70 ± 5%.
Instrumente necesare Otel inoxidabil
Pastrare Intr-un loc uscat, racoros, protejat de inghet. Perioada de pastrare garantat la t ° de la 5 °C pana la 30 °C, in ambalajul original sigilat 18 luni de la data fabricatiei.
Culoarea alb
Consum (m2) 1.5
Greutate 15.0000
Pregatirea suprafetei Tencuiala decorativa trebuie aplicata numai pe o baza (substrat) calitativa. Suprafata trebuie sa fie solida, uscata, fara eflorescente, praf, murdarie, ulei si grasimi. Suprafetele vopsite anterior trebuie curatate de materialul vechi si sterse cu o carpa curata. Locurile afectate de mucegai sau muschi trebuie curatate mecanic minutios si prelucrate cu grund Modem Tiefgrund.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept