Acoperire decorativa pentru lemn Dufatex Aqua Antiseptik (Alb) 750 ml

Bait vernisat pentru finisarea decorativa a lemnului. Produsul evidentiaza textura lemnului, prezervоnd frumusetea naturala. Formeaza acoperiri incolore, de protectie, decorative si durabile. Diluabil. Rezistent la intemperii, murdarie, fotostabil, nu formeaza picaturi si scurgeri. Rezistenta contra bacteriilor si ciupercilor.
213,00 MDL
SKU
W5710
Informație
Brand Dufa
Proprietati Util pentru toate suprafetele din lemn la exterior, de exemplu, panouri din lemn si fatade, constructii, lambriuri, garduri, etc.
Uscarea 12 ore
Instrumente necesare perie
Pastrare 3 ani
Culoarea alb
Consum (m2) 0.08
Greutate 0.7500
Pregatirea suprafetei trebuie sa fie curata, uscata si solida. Vopsitoriile vechi nerezistente de eliminat. Suprafata de curatat si nivelat. Elementele expuse vintului si neprelucrate se recomanda de grunduit cu „dufatex Grund“. Lemnul cu continut de rasina trebuie spalat cu nitrodiluantul inaintea aplicarii. Suprafata de baza trebuie slefuita usor in directia fibrelor.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept