ECO FASSAD (GERMANY) Vopsea pentru fatade

Vopsea de dispersie pentru fatade, de culoare alba, mata, cu proprietati de acoperire bune. Formeaza un strat durabil, rezistent la conditiile atmosferice. Este potrivita pentru aplicare pe substraturi minerale, cum ar fi betonul, tencuiala, zidaria din caramida, placa de ciment fibros fara continut de azbest, precum si vopsirea de restabilire a suprafetelor vechi, dar inca durabile
198,00 MDL
SKU
W5702
Informație
Brand Dufa
Proprietati Cu capacitate de acoperire buna Capabila la difuziune Rezistente la intemperii Hidrofuga Cu tensiunea superficiala scazuta Rezistenta la uzura Umple usor structura bazei Rezistenta la radiatiile UV Se dilueaza cu apa Fara miros
Uscarea La o temperatura de + 20°C si umiditate relativa a aerului max. 65% suprafata poate fi vopsita repetat dupa aprox. 4 ore.Suprafata va fi rezistenta la precipitatii peste 24 de ore dupa vopsire.Se va usca complet in decurs de aprox. 5 zile. In conditii de temperaturi scazute si umiditate sporita, timpul de uscare va creste.
Pastrare Intr-un loc uscat, racoros, ferit de ingheturi.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.16
Greutate 2.5000
Pregatirea suprafetei Trebuie sa fie curata, uscata, durabila, fara substante separatoare cum ar fi varul, ceara, uleiul, unsoarea, etc. Suprafata noua care urmeaza a fi vopsita, sau suprafetele vechi acoperite cu vopsea se verifica la compatibilitate cu noile produse. Suprafetele fragile vor fi complet eliminate. Suprafetele lucioase se slefuiesc p?na la eliminarea luciului, baza se prelucreaza pentru a obtine o anumita rugozitate.
Greutate 2.5 l

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept