Solutie pentru curatarea monumentelor si pietrelor funerare – Glutoclean Grabstein Reiniger 750 ml

Curatitor eficient foarte puternic si gata de utilizare. Potrivit pentru curatarea temeinica si intensiva a petelor de murdarie mai puternice, petelor negre si verzi, reziduurilor, precum si urmelor lasate de plante si frunze. Actioneaza rapid si cu efecte vizibile. Potrivit pentru pietrele funerare, gardurile din piatra, zidariile de piatra, placile de trotuar, monumentele, sculpturile, havuzurile din piatra, precum si pentru toate pietrele naturale si blocurile de beton din spatiile deschise.
268,00 MDL
SKU
W5644
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii. Solutia poseda efect de albire! Pastrati si transportati produsul in pozitie verticala intr-un loc racoros si intunecat.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Inainte de utilizare nu prelucrati cu nimic suprafetele afectate. Pulverizati cat mai minutios pe toata suprafata de la o distanta de aproximativ 5-10 cm. Lasati-o sa actioneze timp de 15 minute. Apoi stergeti cu o perie sau cu un burete si la sfarsit clatiti din abundenta cu apa.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept