Solutie de curatat lustre – Glutoclean Kronleuchten Reiniger 750 ml

Curatare rapida si simpla a corpurilor de iluminat si lustrelor, inclusiv celor de cristal. Potrivita, de asemenea, pentru oglinzi si sticla. Inlatura si elimina murdaria greu de inlaturat si funinginea fara stergere ulterioara. Dupa uscare lustrele lucesc, iar cristalul straluceste. Pentru curatarea corpurilor de iluminat, lustrelor, inclusiv celor de cristal, sticlei, sticlelor de geam, usilor si peretilor cabinei de dus, meselor din sticla, vitrinelor, lentilelor ochelarilor, oglinzilor etc.
268,00 MDL
SKU
W5641
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Valabila minimum 5 ani de la data producerii. Data fabricatiei: vezi pe timbru.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Acoperiti mobila si podeaua de sub corpurile de iluminat sau lustra cu polietilena sau cu o tesatura care absoarbe umezeala. Pulverizati cat mai minutios pe lustra, astfel incat lichidul impreuna cu reziduurile ramase sa alunece jos. La aplicarea pe oglinda, sticla sau geam, este necesar sa stergeti suprafata pana ce va ramane uscata cu o carpa care absoarbe umezeala.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept