Spray de curatare a emailurilor vitrifiate Glutoclean 750 ml

Poate fi utilizat pentru curatarea plitelor de gatit vitroceramice si plitelor cu inductie, blocurilor si punctelor de fierbere, cratitelor, plitelor electrice, mixerelor, grilelor aragazelor etc. La folosirea regulata a spray-ului de curatare pe suprafata se formeaza un strat protector invizibil, care impiedica aderenta crustei de pe suprafete, precum si riscul deteriorarii din cauza arderii produselor care contin zahar. Confera suprafetelor o stralucire de cristal si nu lasa urme.
205,00 MDL
SKU
W5638
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Proprietati Elimina foarte bine si cu grija depunerile de grasime, indeparteaza crusta arsa, petele de calcar, alimentele arse si resturile alimentare de pe suprafete.
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Folosind racleta, indepartati resturile alimentare greoaie, straturile imbibate sau incrustatia de pe suprafete. Agitati bine recipientul inainte de utilizare. Pulverizati o cantitate mica de spray de curatare pe suprafata racorita, apoi stergeti cu un prosop de hartie sau cu o carpa. Lasati-l sa actioneze pentru cateva minute, apoi indepartati murdaria ramasa. Spre sfarsit, stergeti suprafata cu o carpa uscata si curata, prin miscari de lustruire pana la disparitia petelor.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept