Solutie de intretinere si curatare a suprafetelor din marmura si granit Glutoclean 1L

Pentru curatarea temeinica si intretinerea oricaror tipuri de suprafete din marmura si granit. Pentru indepartarea eficienta a petelor de grasimi si ulei, precum si a urmelor de utilizare. Pentru toate suprafetele din marmura si granit din interiorul si din afara incaperilor. Pentru pardoseli, pereti, pervazuri, mese si suprafetele de lucru din bucatarie.
200,00 MDL
SKU
W5636
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Termen de valabilitate: minimum 5 ani.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Adaugati 50 ml de solutie la 10 l de apa calda si amestecati bine. Aplicati solutia obtinuta pe suprafata vizata cu un burete sau cu o carpa si lasati sa actioneze pentru scurt timp. Apoi spalati inca o data suprafata cu solutia preparata. Nu clatiti cu apa! Lasati suprafata sa se usuce. Daca dupa uscare, pe suprafata polizata si puternic lucioasa pot fi observate urme usoare, este necesar sa reduceti dozarea solutiei

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept