Solutie pentru curatarea covoarelor si mobilei moi Glutoclean 750 ml

Solutia universala pentru curatare patrunde adanc in fibre si cu toate acestea nu deterioreaza suprafata; inlatura cu usurinta depunerile de murdarie si solutie, care lasa urme. Indeparteaza, de asemenea, mirosurile suparatoare si neplacute, improspatand covoarele si mobila moale. Potrivit pentru covoarele si mochetele din fibre sintetice, mobila moale, precum si pentru covoarele din materiale textile colorate si traverse, covorasele din saloanele automobilelor.
268,00 MDL
SKU
W5634
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Indepartati in prealabil lichidul varsat pe suprafata cu o panza absorbanta, iar particulele de murdarie ramase strangeti-le cu aspiratorul. Pulverizati solutia pe suprafata murdarita, lasati-o sa actioneze timp de 2-3 minute si inlaturati murdaria ramasa cu o carpa curata sau cu o hartie sugativa. Apoi spalati cu apa curata si uscati. In caz de murdarii dure folositi o perie moale. Aspirati bine dupa uscare.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept