Solutie pentru inlaturarea petelor de rugina Glutoclean 750 ml

Indeparteaza petele de rugina precum si petele lasate de alti oxizi de metal pe toate suprafetele din piatra naturala si artificiala, gresie si ceramica. Actioneaza independent, patrunde adanc in suprafata si nu este corosiv. Pentru indepartarea tuturor petelor de rugina, care s-au format datorita ingrasamintelor, care contin fier, de pe mobilierul pentru gradina, instrumentele metalice, robinetele deteriorate, dispozitivele de incalzire neermetice, plasele metalice.
322,00 MDL
SKU
W5630
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Aplicati doar pe suprafetele uscate. Pulverizati minutios si uniform pe pete cu solutia data. Asteptati pana aceasta va incepe sa actioneze si culoarea va prelua nuanta de violet si va aparea un miros tipc dupa care veti lasa sa actioneze timp de 5-10 minute. Apoi stergeti cu buretele, peria sau teul cu o cantitate mare de apa. Clatiti inca o data cu apa. In caz de pete mai dificile, repetati procesul de curatire. Utilizati doar in incaperi bine aerisite.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept