Solutie pentru indepartarea petelor de ulei Glutoclean 500 ml

Pentru aplicare pe toate suprafetele absorbante si nonabsorbante. Pentru garaje, intrari, drumuri, drumuri pentru pietoni si alte suprafete din piatra naturala, beton armat prefabricat, pardoseala de beton fara rosturi, beton si asfalt, precum si pentru sticla, gresie, metal, ceramica, placi klinker si de trotuar. Potrivit, de asemenea pentru sectii, autocamioane, instrumente si masini.
268,00 MDL
SKU
W5629
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Proprietati Pentru dizolvarea si curatarea profunda a tuturor petelor de uleiuri minerale si sintetice, precum si a depunerilor de uleiuri si grasimi. Potrivita, de asemenea pentru indepartarea petelor mai vechi si mai dificile. Actioneaza pe o perioada mai indelungata datorita consistentei sale gelatinoase.
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Aplicati doar pe suprafete uscate. Aplicati solutia pe suprafata murdara intr-un strat gros si raspanditi cu peria. In functie de gradul de murdarie lasati sa actioneze timp de cateva ore (mai bine pe timp de noapte). Dupa uscare, pe suprafata ramane un strat alb sub forma de praf, pe care trebuie sa il inlaturati. In caz de suprafete foarte murdare repetati procesul de curatare inca o data.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept