Solutie impregnare pentru piatra Glutoclean 1L

Solutia de impregnare asigura o protectie indelungata. Datorita stratului de protectie de un luciu matasos rezistent la apa si la razele ultraviolete suprafata devine repulsiva fata de murdarie si foarte usor de ingrijit la urmatoarea aplicare. Aspectul, culoarea si structura pietrei se imbunatasesc si se mentin pe timp indelungat. Stratul protector nu se ingalbeneste si este foarte durabil. Pentru toate suprafetele cu capacitate de absorbtie din piatra naturala si artificiala
386,00 MDL
SKU
W5628
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Proprietati Pentru prelucrarea pardoselilor, scarilor, teraselor, balcoanelor si pervazurilor.
Instrumente necesare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Aplicati numai pe suprafete uscate. Curatati suprafata din timp. Aplicati uniform solutia de impregnare pentru piatra nediluata intr-un strat subtire pe suprafata curata cu ajutorul ruloului sau periei. Nu aplicati mai multa solutie decat suprafata poate sa absoarba si evitati formarea baltoacelor. Pe suprafata nu trebuie sa ramana urme. Timpul de uscare constituie 2 ore. Se interzice sa mergeti pe suprafata prelucrata in timpul uscarii.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept