Solutie pentru curatarea si intretinerea placilor din piatra naturala Glutoclean 1L

Pentru dizolvarea si indepartarea eficienta a depunerilor de murdarie, ulei si grasimi, precum si a urmelor de incaltaminte cu talpa din cauciuc. Pentru utilizarea in interiorul si in afara incaperii, pe peretii si podelele acoperite cu placi din piatra naturala polizata, slefuita, neglazurata, de o stralucire puternica si mata. Potrivita, de asemenea, pentru placile glazurate.
174,00 MDL
SKU
W5626
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Produs foarte eficient, de aceea, in cazul suprafetelor lucioase si polizate, inainte de aplicare, se recomanda de testat compatibilitatea acestuia pe portiuni neobservate. Pentru a proteja suprafata sensibila a placilor din piatra naturala impotriva noilor depuneri de grasimi si ulei, va recomandam sa prelucratia supafata cu solutia de impregnare pentru protectia placilor din piatra naturala.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept