Solutie pentru curatat materiale plastice Glutoclean 750 ml

Actioneaza intensiv si curata bland suprafata. Dizolva si inlatura urmele de exploatare, petele dificile, de ulei si grasimi, depuneri de murdarie, cum sunt nicotina si urmele de vapori, curata ungherele murdare. Pentru toate suprafetele din plastic din gospodaria casnica, gradina, oficiu si incaperile de lucru. Este potrivita in special pentru ramele ferestrelor, usi, mobila de bucatarie si de oficiu, barci si iahturi, mobilier de gradina, saloanele automobilelor, materiale plastice.
205,00 MDL
SKU
W5617
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Pulverizati pe suprafata vizata sub forma nediluata si lasati sa actioneze citeva secunde. Inlaturati reziduurile de murdarie cu un burete sau cu un prosop, apoi clatiti cu apa calda. In cazul suprafetelor sensibile, testati rezistenta acestora pe o zona ce nu este vizibila pentru a determina toleranta la produs. Pentru prelucrarea suprafetelor sensibile, utilizati solutia pentru curatat sub forma diluata in proportie de 1:10

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept