Solutie pentru curatarea cuptoarelor si grilurilor – Glutoclean Etikettenaufbau Ruckseite 750 ml

Potrivit pentru toate cuptoarele, aparatele de gatit cu convectie, cuptoarele electrice incorporabile, grilele, formele de copt, tigaile, cratitele, barele pentru gratar si sticlele de pe usile cuptoarelor.
205,00 MDL
SKU
W5615
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Proprietati Оndeparteaza rapid si eficient chiar si resturile dificile de mвncare arsa precum si depunerile de ulei. Are un spectru foarte larg de actiune asupra suprafetelor verticale datorita structurii de tip gel.
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Utilizati doar pe suprafete reci! Pulverizati uniform solutia peste toata suprafata murdarita si lasati-o sa actioneze timp de 1-2 minute. Inlaturati ramasitele cu o carpa sau cu un servetel de bucatarie. Apoi clatiti bine cu apa si stergeti cu o carpa curata pana ce suprafata va ramane uscata. In cazul petelor mai dificile, repetati procedura de curatare si, daca este necesar, lasati solutia sa actioneze un timp mai indelungat.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept