Degresant pentru bucatarie Glutoclean 750 ml

Potrivit pentru utilizare atat in bucatarie cat si in gospodaria casnica. Pentru curatarea tuturor suprafetelor lavabile, cum sunt aragazul, conductele de ventilatie, suprafetele de sortare din bucatarie, gresia, dulapurile de bucatarie si accesoriile. De asemenea, este potrivit pentru filtrele lavabile pentru grasimi.
205,00 MDL
SKU
W5614
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Proprietati Elimina rapid orice tip de grasime din gospodaria casnica. Indeparteaza cu usurinta, rapid si in mod igienic toate depunerile de grasimi, inclusiv cele mai dificile pete de grasimi chiar si mancarea arsa! Efect imediat!
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Pulverizati pe suprafetele murdare si lasati sa actioneze timp de cateva minute. Indepartati reziduurile ramase cu o carpa sau cu un burete, apoi spalati suprafata cu apa calda. Pentru suprafetele foarte murdare frecati cu o perie, apoi clatiti cu apa.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept