Solutie pentru curatarea instalatiilor sanitare Glutoclean 750 ml

Solutie pentru indepartarea rapida si eficienta a depunerilor de calcar, reziduurilor de sapun, gel de dus, precum si depunerilor de murdarie, bruma si rugina. Reduce riscul depunerilor de bacterii si microorganisme care dauneaza sanatatii. Datorita structurii sale gelatinoase se mentine pe suprafete timp mai indelungat, si poseda o actiune mai mare impotriva depunerilor de murdarie si calcar. Confera stralucire radianta.
205,00 MDL
SKU
W5609
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Aplicati pe suprafata vizata sub forma nediluata si lasati sa actioneze timp de 1-2 minute. Apoi clatiti bine cu apa. In caz de pete mai dificile frecati cu buretele sau peria, apoi clatiti cu apa.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Aplicati pe suprafata vizata sub forma nediluata si lasati sa actioneze timp de 1-2 minute. Apoi clatiti bine cu apa. In caz de pete mai dificile frecati cu buretele sau peria, apoi clatiti cu apa.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept