Spray pentru curatarea geamurilor si a oglinzilor Glutoclean 750 ml

Spray pentru curatare cu o inalta capacitate de dizolvare a grasimilor si murdariei. Nu lasa urme si pete. Elimina, de asemenea depunerile de murdarie mai vechi, cum ar fi pelicula de ulei si grasime, nicotina si urmele lasate de muste. Protejeaza suprafata impotriva murdaririi repetate. Creeaza un strat anti transpirant pe geamuri si oglinzi.
207,00 MDL
SKU
W5607
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Proprietati Pentru curatarea oricaror suprafete de sticla: geamuri, usi, vitrine, mese din sticla, rame pentru fotografii, parbrize auto sau geamurile serelor, precum si oglinzile si suprafetele metalizate. Poate fi folosit pentru curatarea lentilelor de ochelari, aparatelor de fotografiat si de inregistrare video.
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Pulverizati pe suprafata pe care doriti s-o curatati, lasati sa actioneze pentru scurt timp, apoi stergeti cu o carpa uscata. La utilizarea racletelor pentru spalat geamul, dupa pulverizare, raspanditi uniform solutia cu o carpa umeda sau cu un burete umed, apoi inlaturati cu ajutorul racletei.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept