Solutie pentru indepartarea petelor de grasimi, ceara si murdarie Glutoclean 1L

Inlatura cu usurinta petele de murdarie mai puternice, cum sunt straturile vechi de solutie pentru curatare, urmele de grasimi, ceara si lac de lustruit, murdariile dupa constuctii, urmele de pneuri si tocuri, urmele de cauciuc, nicotina si petele galbene. Potrivita pentru toate suprafetele din piatra, ceramica, plastic, sticla si metal din interiorul si din afara incaperilor. Pentru curatarea temeinica a podelelor, pervazurilor, mobilei de bucatarie, de birou si de gradina, marchizelor etc.
200,00 MDL
SKU
W5605
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Adaugati 200 ml solutie intr-o caldare, la 10 l de apa calda. Aplicati solutia pe suprafete cu ajutorul teului sau unei carpe. Apoi stergeti cu teul, peria sau buretele si indepartati reziduurile ramase. Clatiti cu apa curata. In cazul unui grad inalt de murdarie, puteti aplica solutia sub forma nediluata.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Ultimele noutatiPROMOȚIE 3+1!
Oferim livrare rapidă prin toată Moldova

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept