Colorant CREATONER – 123 Gri-brun 20 ml

Colorant universal Colortoner – masa pigmentata nuantata, care nu contin substante liante, ideal pentru nuantare sunt deja gata pentru utilizarea tencuielii decorative, emulsii de ceara, tencuieli si alte materiale. Are o mare putere de colorare, astfel, permite obtinerea unor rezultate excelente la concentratii scazute.
83,00 MDL
SKU
W5596
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati Usor de utilizat Culori vii Rezistent la inghet
Pastrare In recipient inchis ermetic, la o temperatura de -50 ° C si +50 C. Nu permit mai mult de 5 cicluri de inghet / dezghet. Dezghet la temperatura camerei. Termen de valabilitate - 3 ani.
Culoarea gri-brun
Consum (m2) 0
Greutate 0.0200
Pregatirea suprafetei De amestecat bine inainte de utilizare timp de 30 de secunde. Se adauga colorant la o cantitate mica de vopsea amestecind-o bine, apoi se adauga la restul de vopselei. Pentru a asigura un ton uniform,este de dorit toata vopseaua sa fie preparata intr-un singur container. Nu adaugati la vopsea mai mult de 10% din colorant. Este recomandat de a face o vopsire de incercare. Nu utilizati colorantul ca o vopsea independent! Toti colorantii pot fi amestecati intre ei.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept