Colorant CREATONER – 101 Anthracite 20 ml

Colorant universal Colortoner – masa pigmentata nuantata, care nu contin substante liante, ideal pentru nuantare sunt deja gata pentru utilizarea tencuielii decorative, emulsii de ceara, tencuieli si alte materiale. Are o mare putere de colorare, astfel, permite obtinerea unor rezultate excelente la concentratii scazute.
83,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
W5579
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati Usor de utilizat Culori vii Rezistent la inghet
Pastrare In recipient inchis ermetic, la o temperatura de -50 ° C si +50 C. Nu permit mai mult de 5 cicluri de inghet / dezghet. Dezghet la temperatura camerei. Termen de valabilitate - 3 ani.
Culoarea anthracit
Consum (m2) 0
Greutate 0.0200
Pregatirea suprafetei De amestecat bine inainte de utilizare timp de 30 de secunde. Se adauga colorant la o cantitate mica de vopsea amestecind-o bine, apoi se adauga la restul de vopselei. Pentru a asigura un ton uniform,este de dorit toata vopseaua sa fie preparata intr-un singur container. Nu adaugati la vopsea mai mult de 10% din colorant. Este recomandat de a face o vopsire de incercare. Nu utilizati colorantul ca o vopsea independent! Toti colorantii pot fi amestecati intre ei.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept