Vopsea pentru fatada Profi-Sil Fassade D790 14 kg

Pentru vopsirea sistemelor de izolare a fatadelor (inclusiv vata minerala), tencuieli minerale si var, tencuieli acrilice si siliconice, beton, beton poros, calcar, piatra naturala, caramida, lemn. De asemenea, pentru vopsirea si revopsirea peretilor fatadelor cladirilor rezidentiale, comerciale, industriale, depozite si alte spatii, inclusiv monumente arhitecturale, spatii din zonele de coasta. Poate fi folosit pentru vopsirea in interiorul cladirilor si structurilor.
1.300,00 MDL
SKU
W5578
Informație
Brand Dufa
Proprietati Vopsea de fatada modificata cu silicon, cu dispersie de apa, cu capacitate mare de difuzie, rezistenta la precipitatii. Pelicula formata are o structura poroasa care permite peretilor sa „respire. Rezistent la umiditate. Rezistent la razele ultraviolete si la decolorare, are rezistenta ridicata, protejeaza perfect suprafetele vopsite de toate influentele negative ale mediului. Are efect de auto-curatare. Ecologic.
Uscarea Uscarea fiecarui strat este de 4-6 ore. Uscarea completa - 12 ore la o temperatura nu mai mica de + 20 ° С si o umiditate relativa a aerului nu mai mare de 80%. La modificarea parametrilor, timpul de uscare poate diferi de cei indicati.
Pastrare In depozite inchise intr-un recipient bine inchis, protejandu-l de inghet. Evitati lumina directa a soarelui pe recipient. Perioada de valabilitate garantata este de 24 de luni in ambalaj standard din fabrica, intr-un loc intunecat, la o temperatura nu mai mica de + 5 ° С si nu mai mare de + 35 ° С.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 14.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata trebuie sa fie curata si uscata. Pregatirea bazei se realizeaza in conformitate cu DBN V.2.6-22-2001 si DSTU-N B A.3.1-23: 2013. Indepartati cu atentie reziduurile de vopsea si vopsea de lipici vechi. Slefuiti straturile alchidice dure cu un razuitor. Neteziti denivelarile si fisurile cu o umplutura de finisare. Daca este mucegai pe suprafata, indepartati-l cu dufa Schimmelentferner

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept