Super Email email calitatea superioara

Vopseaua email este destinata pentru vopsirea suprafetelor metalice, din lemn si a altor suprafete expuse influentelor atmosferice si pentru vopsiri la interior. Se caracterizeaza prin puterea de acoperire excelenta, stabilitatea culorii si capacitatea de a-si mentine stralucirea, este economica si usor de aplicat.
47,00 MDL
SKU
email
Informație
Brand Dr MODEM
Proprietati 1.Lucioasa/ rezistenta inalta 2. Usor de aplicat/buna putere de acoperire 3. Aderenta ridicata la metal si lemn; 4. Durabila/rezistenta la uzura
Uscarea Timpul de uscare a unei acopeririintr-un strat este de 24 ore la o temperatura de +20°C si o umiditate relativa de 65%. Scaderea temperaturii si cresterea umiditatii maresc timpul de uscare.
Instrumente necesare Perie,rulou,pulverizatorul
Pastrare 12 luni de la data fabricarii.Emailul se pastreaza ambalajul de fabricatie, inchis etans, protejandu-l de umiditate si de lumina directa a soarelui. Rezistent la inghet.
Culoarea transporent
Consum (m2) 0.1
Greutate 0.7000
Greutate 0.7 kg

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept