LAZULI ANTIQUE Lazur cu efet de antichitate

Azur cu efect de antichitate pentru invelis final pe invelisuri decorative structurale. Ofera un efect de antichitate si accentueaza intensitatea culorii si profunzimii, atribuind suprafetei un luciu de matase.
558,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
LA1
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati Pentru invelis final pe structuri decorative Pentru lucrari interioare Cu efect de antichitate Rezistenta la umiditate Ecologic curata
Uscarea Suprafata poate fi lustruita aproximativ peste 1 ora la temperatura de + 20 °C si umiditatea aerului de 65%. Urmatorul strat de ceara va fi aplicat in dependenta de capacitatea de absorbiie a bazei aproximativ peste 1 ora. In cazul unei temperaturi mai scazute si a unei umiditati mai ridicate a aerului, timpul de uscare se va prelungi.
Pastrare La loc uscat, racoros, ferit de inghet.
Culoarea alb
Consum (m2) 0
Greutate 1.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1rA0zKIFkRcdkSPO14ugxZoO-8h6vTy1y/view
Pregatirea suprafetei Invelisul decorativ structural creative trebuie sa fie absolut uscat (a se usca timp de aproximativ 24 de ore).

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept