Duza pentru vopsitul caloriferelor Wagner 600 ml

Duza din fata HVLP pentru vopsitul caloriferelor cu container de 600 ml se aplica pentru pulverizatoare electrice Wagner, ce functioneaza dupa principiul pulverizarii cu aeraj HVLP: Duza HVLP pentru vopsitul caloriferelor se aplica pentru pulverizatoare WAGNER, ce functioneaza dupa principiul pulverizarii cu aeraj: W550, W665, W560, W565, W585, W990, * W985, * W995. * Pentru aceste pistoale de vopsit va fi necesar sa se procure suplimentar adaptor Click&Paint.
645,00 MDL
SKU
A5577
Informație
Brand WAGNER
Proprietati Duza din fata HVLP pentru vopsitul caloriferelor este destinata operarii comode la vopsitul caloriferelor si al altor suprafete greu accesibile. Pulverizarea vopselei se face sub un unghi de 45 grade fata de tub. Volumul rezervorului pentru vopsea – 600 ml. Duza pentru vopsitul caloriferelor este destinata pentru operare cu materiale, vopsele lichide, minim vascoase (lacuri, emailuri, grunduri, vopsele pe baza de ulei, alchidice, PF etc.).
Consum (m2) 0
Greutate 0.0000

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Ultimele noutatiPROMOȚIE 3+1!
Vopsea lavabilă Mattlatex -20%

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept