Pistol de vopsea W 610

Pistol de vopsea de mare putere WAGNER W610 cu un spectru larg de aplicare, elaborat special pentru volume mici si medii de lucrari de vopsitorie. Ideal potrivit pentru executarea lucrarilor de reparatie acasa si la vila, pentru vopsitul gardurilor, mobilierului, la producerea jucariilor din lemn, vopsitul structurilor de metal.
2.615,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
A5572
Informație
Brand WAGNER
Proprietati Materiale pretabile pentru pistol de pulverizare: Acceptabile pentru utilizare — orice vopsele lichide minim vascoase, vopsele si lacuri, grunduri, preparate pentru lustruit, materiale de acoperire de finisaj, inclusiv pentru automobile, baituri, preparate de protectie a lemnului etc., solubile in apa sau continand diluanti. Neacceptabile pentru utilizare — vopsele pentru pereti (vopsele in emulsie), vopsele si lacuri, ce contin componente abrazive grele, vopsele pentru fatada si de silicati.
Consum (m2) 0
Greutate 10.0000

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept