Vopsea semilucioasa SEIDENLATEX 2.5 L

Vopsea MODEM- SEIDENLATEX pentru lucrari la interior. Ideal potrivita pentru pereti si tavane din beton, ciment si tencuieli pe baza de var cu ciment, din caramida, suprafete de ipsos si placi din fibrobeton pe baza de ciment. Pretabil de asemenea pentru suprafete, finisate cu tencuiala puternic adeziva, tapete si tapete din fibra de sticla.
494,00 MDL
SKU
990
Informație
Brand Modem
Proprietati Pentru lucrari la interior Rezistenta la uzura prin frecare umeda Formeaza o acoperire fiabila Ecologic pura Consum econom
Uscarea Timpul de uscare pвna la aplicarea urmatorului strat constituie 4-6 ore, la temperatura suportului de +20° ? si umiditatea relativa a aerului de 60%.
Instrumente necesare pensula, ruloul, pulverizatorul
Pastrare 24 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 0.12
Greutate 2.5000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/11y50vEbEEmGVQV8orVy3BQupZFPQN59j/view
Pregatirea suprafetei Vopsea MODEM- SEIDENLATEX pentru lucrari la interior. Ideal potrivita pentru pereti si tavane din beton, ciment si tencuieli pe baza de var cu ciment, din caramida, suprafete de ipsos si placi din fibrobeton pe baza de ciment. Pretabil de asemenea pentru suprafete, finisate cu tencuiala puternic adeziva, tapete si tapete din fibra de sticla.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept