SILIKONGASBETON

Vopsea-tencuiala pentru acoperiri de fatada si acoperiri decorative, rezistente la uzura, cu diverse facturi, modificata cu silicon. Este destinata special pentru acoperirea suporturilor cu pori si din gazbeton, precum si pentru tencuieli minerale, placi de carton cu ipsos, beton, placi de ipsos turnate, zidarie de piatra, fibrociment. Poate fi utilizata pentru grunduirea tencuielii sintetice.
868,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
989
Informație
Brand Modem
Proprietati Pentru lucrari la interior si exterior Pentru suprafete cu pori Rezistenta la intemperii Permeabilitate inalta la vaporii de apa Fungicida Elastica Hidrofuga Usor de aplicat Ecologic pura
Uscarea La temperatura normala de + 20 С se poate proceda la tratare ulterioara deja dupa 2-3 ore. Uscarea completa dureaza 3 zile. La temperaturi joase procesul dureaza, respectiv, mai mult timp.
Pastrare 24 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 0
Greutate 15.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1149f4L7x-o2hmguOKgGCA6R0uXlyNAXk/view

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept