Acoperire decorativa Grotte 15 kg

Masa viscoasa, gata pentru utilizare, ce reprezinta un amestec de ingrediente, substante auxiliare de imbogatire in dispersie apoasa de copolimeri vinilici. Datorita compozitiei speciale a spacluirii, ce contine var, pe pereti se formeaza sagne si deversari, care se slefuiesc usor. Permite crearea diverselor reliefe cu efect de suprafata lustruita. Poseda o buna adeziune.
1.729,00 MDL
SKU
1003
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati Diversitatea desenelor de relief Camufleaza defectele fundatiei Pentru lucrari interioare si exterioare Palsticitate inalta Ecologic curat
Uscarea 24 de ore la temperatura de 20±2 C si umiditatea relativa a aerului -70±5%.
Pastrare La loc uscat, racoros, ferit de inghet.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.4
Greutate 15.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1pY2g4AfQ-lJ8dC1HDYv6Mm5od4tZR3Wr/view
Pregatirea suprafetei Suprafata de prelucrare trebuie sa fie neteda, uscata, curatata de impuritati, praf, grasime, muschi, saruri si grunduita cu grund fortifiant “MODEM-Tiefgrund”. Оn оncaperile umede se recomanda utilizarea grundului fungicid “MODEM-Putzgrund Stop Muciugai”.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept