Vopsea pentru oficii si culuare Office Farbe 14 kg

Vopseaua mata de dispersie se utilizeaza pentru vopsitorii la exterior si interior: oficii, culuoare, scarile. Potrivita pentru aplicare pe tencuieli din ciment si var, beton obisnuit si beton celular, caramida, precum si suporturi din ghips, carton ondulat, PEL, PAL, QSB si OSB. Inofensiva pentru mediu, nu contine diluanti.
765,00 MDL
SKU
09370
Informație
Brand Modem
Proprietati Pentru suprafete ideale, rezistente la uzura: oficii, culoare, casele scarii, balcoane si terase deschise. Lavabila. Rezistenta la inghet si intemperii. Putere inalta de acoperire. Fara miros
Uscarea Uscare completa peste 24 de ore la temperatura suportului de +20° С si umiditatea relativa a aerului de 60%. In alte conditii de uscare, timpul de uscare si stabilizare poate varia.
Instrumente necesare pensula, ruloul, pulverizatorul
Pastrare In ambalaj inchis ermetic la temperaturi cuprinse intre +5 0С si +35 0С. A se feri de actiunea caldurii si a razelor solare directe.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 14.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1MGMINRpY-6XCKbl2jO2FeRPx1We5DlZn/view
Pregatirea suprafetei Suprafata destinata vopsitului trebuie sa fie trainica, uscata, degresata, desprafuita. Inainte de punerea in opera, se vor indeparta straturile vechi de vopsele cu clei si var, precum si acoperirile care se desprind.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept