AQUA STOP Grund pentru lucrari la in/ext.

Confera suprafetelor proprietati hidrofobe, rezistenta la inghet si la intemperii, are o inalta capacitate de intarire si de aderare. Se usuca rapid si practic nu emana miros.
58,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
09360
Informație
Brand Modem
Proprietati Hidrofug Rezistent la inghet Pentru lucrari la interior si exterior
Uscarea Durata uscarii suprafetei - 12 ore la temperatura de +200С si umiditatea relativa a aerului 65%. Scaderea temperaturii si sporirea umiditatii maresc durata de uscare. A se executa lucrarile la temperatura suprafetei de peste +5°С si umiditatea relativa a aerului sub 80%.
Instrumente necesare Pensula, rulou
Pastrare La loc racoros si uscat, protejat de inghet. Dupa desigilarea ambalajului, produsul se va pastra inchis ermetic. Termenul de pastrare cu garantie – in ambalajul producatorului, inchis ermetic – 12 luni de la data fabricarii la temperatura cuprinsa intre +5°С si +30°С.
Culoarea transporent
Consum (m2) 0.15
Greutate 1.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1PgR27tKTM5JgRJ7z3y6WjxckGJ_yg0re/view
Pregatirea suprafetei Suprafata trebuie sa fie curata, uscata si potrivita pentru tratament. Praful, eflorescentele, rasinile, grasimea si alta murdarie se vor indeparta minutios. Zonele atacate de mucegai si muschi se vor curata si se vor trata cu preparat antiseptic MODEM Putzgrund Stop Mucegai conform instructiunilor.

Ultimele noutati



PROMOȚIE 3+1!
Oferim livrare rapidă prin toată Moldova

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept