Vopsea pentru fatade Silikon Fassad 14 kg

Pentru vopsitul sistemelor de termoizolare a fatadelor, tencuielii de ciment si var , refacerea prin vopsire a acoperirilor existente, crearea unor acoperiri rezistente la umiditate in interiorul incaperilor.
1.040,00 MDL
SKU
09341
Informație
Brand Modem
Proprietati Superlavabila Rezistenta inalta la intemperii Rezistenta la uzura prin frecare Adezivitate sporita Putere inalta de acoperire Pentru lucrari la interior si exterior
Uscarea 1-2 ore la temperatura de +200С si umiditatea relativa a aerului 65%. Scaderea temperaturii si sporirea umiditatii maresc durata de uscare.
Instrumente necesare Pensula rulou pulverizator
Pastrare A se pastra in ambalajul producatorului inchis ermetic, la temperaturi cuprinse intre +5°С si +30°С. A se feri de actiunea directa a razelor solare. Nu se admite inghetarea vopselei si pastrarea in stare diluata.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 14.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata se va curata de vopseaua cojita existenta, praf, murdarie, creta, grasime si var. Fisurile si denivelarile se vor amorsa cu chit pentru fatade. Suprafetele proaspat tencuite din ciment si nisip se vor vopsi peste 3-4 saptamani. Suprafetele tencuite si puternic absorbante se vor trata cu grund de profunzime pe baza de dispersie apoasa MODEM TIEFGRUND.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept