Vopsea latex lavabila Europlast 7, 2.5 L

Vopseaua latex mat-matasoasa pentru interior. Poseda un randament sporit, capacitatea de acoperire inalta. Utila in incaperi cu sarcini de exploatare inalte. Usor de pus in opera, nu stropeste si nu se scurge de pe ruloul. Este rezistenta la curatarea umeda cu detergenti. Destinata vopsitoriilor pe tencuieli de ciment si ipsos, beton, caramida, gips-carton, PAL, PFL, QSB si OSB, placaj, lemn si tapete. Este pur ecologica, nu contine solventi.
607,00 MDL
SKU
09243
Informație
Brand Dufa
Proprietati – pentru interior – randament bun – tixotropa – rezistenta la curatarea umeda – putere de acoperire inalta
Uscarea 4-6 ore
Instrumente necesare perie,rulou
Pastrare 18 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 0.12
Greutate 2.5000
Pregatirea suprafetei Praful, ramasitele spoirilor de var, acoperirile pe baza de clei si ulei, alte impuritati de eliminat. Tencuiala proaspata de ciment trebuie sa fie conditionata minimum 28 zile. Suprafata trebuie sa fie portanta, curata, uscata, uniforma si utila pentru prelucrarea. Toate neuniformitatile de chituit cu tencuiala de finisare. Fisurile de desfacut, grunduit si chituit. Toate suprafetele de prelucrat cu grundul de patrundere adinca a marcii comerciale Dufa Tiefgrund.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept