Vopsea structurata Gasbetonbeschichtung MIX 14 kg

Suprafata poseda o stabilitate inalta la intemperii, stabilitate fata de poluarea industriala agresiva a aerului, fata de actiunile mecanice, rezistenta inalta la umiditate, permeabilitate la vaporii de apa. Creaza o suprafata structurala, gratie continutului de solutie si granule de cuart. Poseda o excelenta putere de acoperire. Inlatura diferenta de culoare. Nu contine dizolvanti organici. Ecologic curata.
628,00 MDL
SKU
09221
Informație
Brand Modem
Proprietati Vopsea structurala, cu granulozitate fina Pentru suprafete poroase, pentru lucrari exterioare si interioare Stabilitate inalta la intemperii, permeabila la vaporii de apa Putere de acoperire excelenta Rezistenta la actiunile mecanice Ecologic curata
Uscarea La temperatura normala de + 20 ?С, prelucrarea ulterioara poate fi inceputa peste 2-3 ore. Uscarea definitiva – timp de 3 zile. La o temperatura mai scazuta – respectiv mai mult.
Instrumente necesare perie rulou
Pastrare 12 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 30
Greutate 14.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1xcJWvRLIgQ3dV6MrIrOBadlNbKCLxl0Z
Pregatirea suprafetei Suprafata de prelucrat trebuie curatata, uscata, degresata si grunduita cu grundul fortifiant MODEM Tiefgrund.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept