Vopsea structurata Gasbeton 15 kg

Vopsea structurala, cu granulozitate fina Pentru suprafete poroase, pentru lucrari exterioare si interioare Stabilitate оnalta la intemperii, permeabila la vaporii de apa Putere de acoperire excelenta Rezistenta la actiunile mecanice Ecologic curata
903,00 MDL
SKU
09220
Informație
Brand Modem
Proprietati Suprafata poseda o stabilitate оnalta la intemperii, stabilitate fata de poluarea industriala agresiva a aerului, fata de actiunile mecanice, rezistenta оnalta la umiditate, permeabilitate la vaporii de apa. Creaza o suprafata structurala, gratie continutului de solutie si granule de cuart. Poseda o excelenta putere de acoperire. Оnlatura diferenta de culoare. Nu contine dizolvanti organici. Ecologic curata.
Uscarea La temperatura normala de + 20°?, prelucrarea ulterioara poate fi оnceputa peste 2-3 ore. Uscarea definitiva – timp de 3 zile. La o temperatura mai scazuta – respectiv mai mult.
Instrumente necesare rola, pensula
Pastrare 24 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 20
Greutate 15.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata de prelucrat trebuie curatata, uscata, degresata si grunduita cu grundul fortifiant MODEM Tiefgrund.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept