Schimmelstop CONCENTRAT ANTIMUCEGAI

aditiv pentru conferirea proprietatilor fungicide vopselelor in dispersie apoasa si tencuielilor. Se adauga in vopsele pe baza de clei, latex, acril, siloxan si silicon, tencuieli acrilice, cu siloxan si silicon. Se recomanda pentru lucrari interior si la exterior.
112,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
09102
Informație
Brand Dufa
Proprietati Aditiv foarte concentrat pentru vopsele si tencuieli cu actiune fungicida
Pastrare in ambalaj inchis etans la temperatura de la +5 pana la +35 С. Termenul de pastrare cu garantie in ambalaj sigilat original - 12 luni
Consum (m2) 0
Greutate 0.2500
Pregatirea suprafetei Se va indeparta minutios praful, resturile de var, eflorescentele, acoperirile existente. Suprafata se va curata de formatiunile de microorganisme. Suprafetele contaminate se vor trata in prealabil cu solutie pentru indepartarea mucegaiului Dufa Schimmelentferner, se vor spala cu apa curata si se vor lasa sa se usuce. Pentru o protectie durabila se vor amorsa cu grund antiseptic Dufa Grund Antiseptik D613. Schema minima de pregatire a suportului consta in curatarea mecanica a suprafetelor.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept