Vopsea latex lavabila Europlast 3, 10 L

Vopseaua latex rezistenta la uzura pentru interior. Poseda un randament eficient, capacitatea de acoperire оnalta. Utila оn оncaperi cu sarcini de exploatare sporite: oficii, scoli, gradinite de copii, restaurante. Este rezistenta la curatarea umeda cu detergenti. Este permeabila la vaporii de apa, permite peretilor sa respire. Destinata vopsitoriilor pe tencuieli de ciment si ipsos, beton, caramida, gips-carton, PAL, PFL, QSB si OSB, placaj, lemn si tapete. Este pur ecologica, nu contine solven
1.477,00 MDL
SKU
09093
Informație
Brand Dufa
Proprietati –pentru interior –intens mata –rezistenta la curatarea umeda –capacitatea de acoperire оnalta
Uscarea 4-6 ore
Instrumente necesare perie,rulou
Pastrare 18 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 0.12
Greutate 10.0000
Pregatirea suprafetei Praful, ramasitele spoirilor de var, acoperirile pe baza de clei si ulei, alte impuritati de eliminat. Tencuiala proaspata de ciment trebuie sa fie conditionata minimum 28 zile. Suprafata trebuie sa fie portanta, curata, uscata si utila pentru prelucrarea. Fisurile de desfacut, grunduit si chituit. Suprafetele sorbitoare, friabile si оn praf usor de creta trebuie prelucrate cu grundul de patrundere adоnca a marcii Dьfa Tiefgrund.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept