Grund Dufa 5 L

Solutie speciala pentru grunduirea suprafetelor de tencuieli finite sau de ipsos, cement fibros, beton. Pentru оntarirea suprafetelor friabile, care necesita tencuirea, vopsitoriilor vechi оn praf usor de creta, la fel pentru uniformizarea absorbtiei suprafetelor de baza (de ex. placi din lemn, fibra dura, prespan si etc.) in interior si pe suprafete tencuite nevopsite.
157,00 MDL
SKU
09091
Informație
Brand Dufa
Proprietati Pentru interior Nu contine dizolvanti Intareste perfect suportul
Uscarea In cazul timpului cald, uscat aplicarea ulterioara pe grund este posibila in aceiasi zi, la aerul mai racoros si umed timpul de uscare se majoreaza consecutiv.
Instrumente necesare Pensula; rulou; pulverizarea airless
Pastrare 12 luni
Culoarea transporent
Consum (m2) 0.15
Greutate 5.0000
Pregatirea suprafetei Inainte de aplicare trebuie de agitat bine sau amestecat. Suprafata prelucrata trebuie sa fie uscata, curatata de praf si grasime. De aplicat cu pensula, peria, ruloul sau pulverizator. Nu se recomanda aplicarea la temperatura mai jos de +5C.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept