Impermeabilizant siliconic impotriva efectului ploii PROTESIL PS20, 1 L

Solutie siliconica, transparenta, gata de utilizare, cu solventi pentru impermeabilizarea suporturilor anorganice. Confera o hidrofugare excelenta si protectie indelungata. Este permeabila la vapori, permitand respiratia structurii. Se aplica pe suprafete diverse (piatra naturala sau artificiala, tencuiala nevopsita, zidarie aparenta, caramida decorativa, tigla, placi ceramice, beton aparent etc.), pentru protectia acestora contra precipitatiilor. Este adecvata pentru impermeabilizarea rosturil
312,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
09069
Informație
Brand ISOMAT
Proprietati Ofera o protectie indelungata. Este permeabil pentru vapori si permite respiratia elementelor de constructie. Nu creeaza pelicula pe suprafetele pe care se aplica si in felul acesta nu le schimba aspectul. Fereste suprafetele pe care se aplica de aparitia unor eflorescente provocate de saruri, de influenta inghetului si a poluarii, impiedicand absorbirea apei din precipitatii si a noxelor. Este adecvat pentru suporturi cu alcalinitate mare. Ofera eficienta maxima imediat dupa aplicare.
Pastrare 24 luni de la data fabricatiei, depozitat in ambalaj original sigilat, la temperaturi intre +5C si +35C. Protejati-l de expunerea directa la radiatia solara si de inghet.
Culoarea transporent
Consum (m2) 0.3
Greutate 1.0000
Pregatirea suprafetei 1. Suportul Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicat produsul PS-20 trebuie sa fie curate, uscate si sa aiba porii deschisi. Suprafetele adiacente precum ferestre, suprafete vopsite si materiale care sunt atacate de dizolvanti, precum polistiren, masticuri pentru rosturi, bitum, etc., trebuie sa fie protejate pe timpul aplicarii acestuia. 2. Aplicarea Aplicarea produsului PS-20 se face prin pulverizare sau cu pensula sau trafaletul. De regula sunt suficiente unu sau doua straturi. Al doilea

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept