Vopsea latex lavabila Mattlatex 3 kg

Vopsea MODEM-Mattlatex pentru interior. Ideal se potriveste pentru pereti si tavane de beton, tencuieli de ciment si var-ciment, caramida, suprafete de ipsos si placi fibroase de ciment. La fel utila pentru suprafetele prelucrate cu tencuiala de lipire rezistenta, tapete pe hirtie si cele din fibre de sticla.
185,00 MDL
SKU
09010
Informație
Brand Modem
Proprietati Pentru interior Rezistenta la frecare umeda Usor de pus in opera Formeaza acoperiri rezistente Se usuca uniform fara pete Pur ecologica
Uscarea Peste 5 ore la temperatura camerei + 20°C
Instrumente necesare Rulou, perie, pensula, bidineaua pentru zugravit sau pulverizator.
Pastrare 24 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 3.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1vb1ikcvCnUyshnOln6MBP0HXizf45ac5/view
Pregatirea suprafetei Toate suprafetele trebuie sa fie curate, uscate, rezistente, hidrofile si fara substante de separare. De eliminat complet straturi stratificate si nerezistente. De efectuat vopsitorii de proba in cazul suprafetelor nesigure. Tencuiala poroasa de intarit (impregnat) cu grundul MODEM Tiefgrund, tencuiala de ipsos cu MODEM Putzgrund. De respectat reguli corespunzatoare la prelucrare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept