Vopsea pentru fatade Fassadenfarbe 1.5 kg

Este utila pentru vopsitorii pe pereti in interiorul si exteriorul a incaperilor si obiectelor pe beton, suprafete tencuite, din caramida, din ipsos si ciment sau alte suprafete poroase, care se exploateaza in conditii climatice dure sau in mediul cu sarcini deosebit de grave. La fel pentru vopsitorii in interiorul incaperilor pe suprafete din ghips-carton si a tapetelor pentru vopsit.
103,00 MDL
SKU
09003
Informație
Brand Modem
Proprietati Pentru interior si exterior Rezistenta inalta la intemperii Aderenta inalta Buna putere de acoperire Rezistenta la frecare Pur ecologica
Uscarea 1-2 ore la temperatura +20 0С si umiditatea relativa 65%. Scaderea temperaturii si majorarea umiditatii prelungeste timpul de uscare.
Instrumente necesare Pensula, ruloul, pulverizator
Pastrare 18 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 1.5000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1iN9oS8n-cAUPNY4xYAByPc_fIp5x5158/view
Pregatirea suprafetei Este utila pentru vopsitorii pe pereti in interiorul si exteriorul a incaperilor si obiectelor pe beton, suprafete tencuite, din caramida, din ipsos si ciment sau alte suprafete poroase, care se exploateaza in conditii climatice dure sau in mediul cu sarcini deosebit de grave. La fel pentru vopsitorii in interiorul incaperilor pe suprafete din ghips-carton si a tapetelor pentru vopsit.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept