Vopsea acrilica Acrylat-Innenfarbe 1.5 kg

Este destinata pentru vopsitorii la interior a peretilor si tavanelor supuse stergere umeda, pe suprafete de ciment, de ciment si var, tencuite, de beton, chituite, de caramida, tapete structurate, placi din gips-carton, PAL si PFL.
87,00 MDL
SKU
08996
Informație
Brand Modem
Proprietati Pentru interior Rezistent la umezeala Randament sporit Putere de acoperire buna Pur ecologica
Uscarea 1-2 ore la temperatura 20 0С si umiditatea relativa 65%. Micsorarea temperaturii si ridicarea umiditatii duce la prelungirea timpului de uscare. Acoperirea este complet uscata si gata punerii sub sarcina peste 14 zile.
Instrumente necesare pensula, ruloul, pulverizatorul
Pastrare 18 luni de la data fabricarii. Data fabricarii si numarului lotului vezi pe ambalaj. In ambalaj de fabricatie inchis etans, la loc racoros, protejat de inghet, la temperatura de la +5°pana la +30°С.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 1.5000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1_RHza8ktdrOYWuySIj5HXU_H6WGRtek-/view
Pregatirea suprafetei Suprafata destinata prelucrarii trebuie sa fie rezistenta, uscata, degresata si fara praf. Inaintea lucrarilor straturile vechi pe baza de clei si vopsele de var, la fel suprafetele friabile de indepartat. Pentru a prelungi termenul de exploatare si a spori randamentul vopselei este necesar de grunduit in prealabil cu «MODEM-PUTZGRUND». Inainte de vopsire a tapetelor suprafata nu trebuie grunduita.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept