Vopsea super alba Euroweiss D604 7 kg

Alba ca zapada Mata Pentru lucrari interioare Rezistenta la stergere Capacitate inalta de acoperire
351,00 MDL
SKU
08935
Informație
Brand Dufa
Proprietati Vopsea decorativa alba pentru interior. Se utilizeaza pentru vopsirea tavanelor si peretilor cu cerinte оnalte a gradului de alb. Formeaza acoperiri albe, care admite stergere usoara si revopsire. Destinata pentru suprafete ca tencuiala, zidarie de piatra, suprafete de ipsos, la fel PAL, PFL, QSB si OSB, placaj, ghips-carton, tapete, tapete Rauhfaser.
Uscarea Timpul de uscare a unui strat – 1-2 ore la temperatura +200 C si umiditatea relativa 60%. Оn alte conditii timpul de uscare se schimba. A nu aplica la temperatura mai jos de +50 C.
Instrumente necesare perie,rulou
Pastrare 18 luni
Culoarea alb- intens
Consum (m2) 0.17
Greutate 7.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/17ePFhXeK4rkjo6axDD_JhHF1kEKDqiDd/view
Pregatirea suprafetei Este necesar de eliminat praf, ramasitele tencuielilor de var, acoperirile pe baza de clei si ulei, alte impuritati. Suportul trebuie sa fie curat, uscat si util pentru prelucrare. Suprafetele sorbitoare si friabile, suprafetele tencuite de prelucrat cu grundul marcii comerciale Dufa. Fisurile trebuie grunduite si chituite. Portiunile atacate de mucegai de curatat si prelucrat cu solutia antiseptica Dufa Grund Antiseptik conform instructiilor.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept