Vopsea structurata Gasbetonbeschichtung 15 kg

Vopsea structurata de granulatie fina D10, pentru exterior si interior, alba, rezistenta la intemperii, pentru suprafete poroase. Se utilizeaza la acoperiri de fatada rezistente la intemperii si acoperiri rezistente la uzura in interior. In mod special indicata pentru vopsitorii din beton poros si gazbeton. Se foloseste ca vopsea de grund pentru tencuieli sintetice, la fel suprafete de baza minerale. Suprafata finisata este rezistenta la intemperii, impuritati agresiv-industriale ale aerului, re
1.449,00 MDL
SKU
08931
Informație
Brand Dufa
Proprietati Vopsea structurata de granulatie fina D10, pentru exterior si interior, alba, rezistenta la intemperii, pentru suprafete poroase. La aplicarea primului strat de diluat tencuiala cu apa in raportul max. 10 %. De aplicat cu pensula, ruloul de lina tigaie, pe urma cu ruloul gros din material plastic expandat de intins intr-o directie. De lucrat la temperatura nu mai jos de +5 С.
Uscarea La temperatura normala de + 20 С, prelucrarea ulterioara poate fi inceputa peste 2-3 ore. Uscarea definitiva – timp de 3 zile. La o temperatura mai scazuta – respectiv mai mult.
Instrumente necesare De aplicat cu pensula, ruloul de lina tigaie, pe urma cu ruloul gros din material plastic expandat de intins intr-o directie.
Pastrare 24 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 0.9
Greutate 15.0000
Pregatirea suprafetei Trebuie sa fie curata, uscata si solida. Stratificarea si ramasitele lubrifierii de cofraj de eliminat complet. Rugozitatea suprafetei si diferite defecte de eliminat cu ajutorul chituirii dufa Fullstoff. Suprafetele cretoase si hidrofile, la fel locuri imbunatatite de tencuiala de grunduit cu grundul Tiefgrund, D 14. In calitate de suprafata de baza pot fi: tencuiala minerala, gips-carton, beton, placi din ipsos turnate, zidarie de piatra, azbociment.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept