Vopsea latex Seidenlatex (GERMANY) D 101, 2.5 L

De inalta calitate, rezistenta la frecare, formeaza acoperiri cu luciu matasos pe pereti si tavane in interior. Gradul inalt de alb, cu buna putere de acoperire, un randament inalt, fara evaporari nocive, formeaza acoperiri rezistenta la curatirea umeda. Potrivita pentru incaperi si suprafete in gradinite de copii, scoli si locuri publice. Se aplica pe orice suprafete de baza in interior ca de ex. tencuiala, beton, zidarie, tapete de hirtie, tapete „Rauhfaser”. La fel utila pentru revopsirea aco
723,00 MDL
SKU
07966
Informație
Brand Dufa
Proprietati Vopsea latex cu luciu matasos
Uscarea La temperatura de +20 °C intre straturi – 4 ore...
Instrumente necesare Pensul rulou
Pastrare Intr-un loc racoros, protejat contra ingheturilor. Termenul de pastrare de la data fabricarii: vezi pe ambalaj.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.16
Greutate 2.5000
Pregatirea suprafetei Trebuie sa fie rezistenta, curata si uscata. Acoperirile nerezistente si tapetele vechi sau pe baza de clei de eliminat complet, suprafata trebuie curatita bine. Suprafetele abundent absorbitoare de grunduit cu dufa Tiefgrund LF, D 314.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept