Lichid pentru curatarea placilor si pietrelor naturale CL-CLEAN 1 kg

CL-CLEAN este utilizat pentru curatarea resturilor de ciment, var, saruri, ramase pe suprafata placilor ceramice, pietrelor naturale sau marmura neslefuita. Este utilizat deasemenea si pentru curatarea fatadelor cladirilor de resturile de mortar sau saruri.
131,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
07896
Informație
Brand ISOMAT
Proprietati Lichid special pentru curatarea placilor si pietrelor naturale. Curata resturile de var, tencuiala, ciment etc.
Pastrare 18 luni de la data fabricatiei, depozitat in ambalaj original sigilat, la temperaturi intre +5C si +35C. Protejati-l de expunerea direct la radiatia solar si de inghet.
Consum (m2) 0.17
Greutate 1.0000
Pregatirea suprafetei CL-CLEAN se intinde pe suprafata ce urmeaza a fi curatata, in stare bruta s-au diluat cu apa, pana la 1:1. Se lasa lichidul sa actioneze timp de 2-3 minute, dupa care se lustruieste suprafata cu o perie tare (dar nu metalica). Se spala suprafata cu apa din abundenta. In cazuri mai dificile este necesara repetarea procedeului. In timpul aplicarii se vor utiliza manusi de cauciuc.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept